Diensten

Leading Company

Dit is wat wij doen

Bouwen & vernieuwing traditioneel bouwbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in bouw, verbouw, renovatie en totaal onderhoud. Dit alles op traditionele en ambachtelijke wijze. Of het nu gaat om het vervangen van een raam of een complete verbouwing, wij kunnen uw wensen en dromen, afgewerkt tot in de kleinste details realiseren. Alle voorkomende bouwkundige, constructieve en timmerwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd.

Background image

Bakstenen

 Bouwbedrijf Bouwen & Vernieuwing biedt tegels van hoge kwaliteit voor diverse toepassingen. Wij voeren het betegelen van badkamers, toiletten, keukenwanden en vloeren uit. Voor elke gelegenheid heb je verschillende mogelijkheden, want naast bestratingsstijlen kun je ook kiezen voor gewone bestrating of tegels met een patroon.

Mortel

 Er zijn veel redenen om voor voegmortel te kiezen. Allereerst dient het als afwerking van je ruwe muur of plafond en een prachtige afwerking waardoor de muren en het plafond er geweldig uitzien. Ten tweede kies je voor voegmiddel, omdat het de isolatie bevordert en het brand- en vochtwerende effecten heeft.

Glasinstallatie

 Dubbel glas is veel beter isolerend dan enkel glas. Hierdoor bespaart u op stookkosten en betaalt de beglazingsinvestering zichzelf terug.

 Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het in verwarmde ruimtes voordelig zijn om enkel glas te vervangen door isolatieglas. Dubbele beglazing verhoogt ook het wooncomfort en de diefstalbeveiliging.

Keukenmontage

 Met jarenlange ervaring wordt uw keuken door ons ingericht en geplaatst.

 Ingerichte keukens, inclusief keukenapparatuur en accessoires van alle merken en leveranciers. Uiteraard betekent het monteren van een keuken voor ons altijd een kant-en-klare aansluiting, wij komen eerst bij u thuis, bekijken de plattegrond en/of locatie en geven zo nodig advies en keukenregie.

BOUWEN

 Meer woonruimte is de wens van veel klanten. Aanbouw, opbouw of patio. Bouw- en schrijnwerkbedrijf Bouwen & Vernieuwing regelt dit voor u. In goed advies, volgens uw wensen.

Verbouwen

 Naast het verzorgen van aanbouw, het plaatsen van dakramen of het repareren van rottend hout, neemt Bouw- en Timmerbedrijf Bouwen & Vernieuwing ook alle voorkomende zaken voor u uit handen.

Voeg je header hier toe

 Ook voor reparatie en isolatie van uw dak kunt u bij mij terecht. Bouw- en schrijnwerkbedrijf Bouwen & Vernieuwing werkt met zorg en precisie. En probeer uw overlast zoveel mogelijk te beperken.

 Wij helpen u graag met uw bouw- en renovatiewensen in Almere, Lelystad, Gooi en Vechtstreek. Hieronder vindt u een scala aan mogelijkheden die wij voor u mogelijk willen maken: